ZILLA

Sinds 2009 is ZILLA al actief als leverancier van trendy sieraden en accessoires.

Steeds vaker kregen wij de vraag of onze producten ook online verkrijgbaar zijn. Vanaf heden (2019) geven wij daar met trots gehoor aan. De lancering van onze nieuwe ZILLA horloges was voor ons het ideale moment om te starten met de webshop voor winkeliers ZILLA-B2B.com. We gaan ons niet groter voordoen dan dat we zijn. We zijn een startende webshop en beginnen met de ZILLA horloges. Maar we gaan zeker de komende maanden en jaren de webshop verder vullen met meer trendy ZILLA producten. Daar nemen we serieus de tijd voor want we willen dat u als klant natuurlijk regelmatig terugkeert naar onze webshop. We plaatsen daarom uitsluitend artikelen waar we voor de volle 100% achter staan.

Ons doel is namelijk een tevreden winkelier over ZILLA producten.

Goede service en een soepel garantie/retour beleid:

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij ZILLA. We hebben daarom een soepel garantie- en retourbeleid zodat je verantwoord en zonder risico de producten op ZILLA.nl kunt bestellen. Ook al controleren wij uw bestelling met zorg,  dan nog kan het wellicht voorkomen dat u een artikel met een fabricagefout ontvangt. In dat geval stuurt u ons een mailtje met een foto en wij sturen u het bestelde artikel opnieuw op. Op horloges geven wij zelfs een jaar garantie. Kijk voor meer informatie bij Garantie en Retourneren.

Levering:

Uiteraard wilt u uw bestelling zo snel als mogelijk ontvangen. Afhankelijk van de drukte en het tijdstip waarop de bestelling binnenkomt kunnen wij garanderen dat wij binnen 1-3 werkdagen uw bestelling leveren.

Contact met een vertegenwoordiger:

Bevalt de verkoop van de ZILLA producten en wenst u een keer een bezoek van een vertegenwoordiger om meer producten te zien (sjaals, tassen etc.), neem dan gerust contact met ons op zodat wij de voorwaarden met u kunnen bespreken. U kunt een mail sturen naar info@zilla.nl. Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op.

Reseller worden?

Om reseller te worden van onze producten raden wij aan om het onderstaande formulier in te vullen. Binnen 1 werkdag zullen wij uw aanvraag beoordelen en contact met u opnemen.